Uncategorized

Spectacol ImproFun si cursuri noi

Evenimente TFF in perioada urmatoare:

 

1. ImproFun la Clubul Taranului – duminica, 27 mai

2. Curs de improvizatie pentru copii (10-13 ani) – incepand cu 26 mai

3. Curs de improvizatie pentru copii (6-9 ani) – incepand cu 2 iunie

4. Curs de improvizatie pentru adulti – incepand cu 6 si 7 iunie

5. Curs de dictie – 16, 17 iunie

SPECTACOL

Va invitam duminica, 27 mai, ora 19:30 la un nou spectacol interactiv si distractiv marca ImproFun. ImproFun este prima trupa  alcatuita din improvizatori amatori antrenati la Scoala de Improvizatie.


Intrare: 10 lei (reducere 50% pentru cursantii Scolii)
Adresa: Clubul Taranului (in incinta M.T.R) –  Bd. Kiseleff nr. 3 (intrarea Monetariei)
Rezervari: 021.310.80.48

CURSURI DE IMPROVIZATIE TEATRALA PENTRU COPII (10-13ani)

Incepand cu 26 mai Teatrul Fara Frontiere in colaborare cu Scoala de Improvizatie lanseaza un nou curs de improvizatie destinat copiilor intre 10 si 13 ani.

Improvizatia este o metoda prin care copii invata, prin joc, sa se asculte reciproc, sa colaboreze, sa creeze impreuna povestiri, scene sau discursuri. Cursurile sunt o alternativa ce imbina educatia cu distractia. Copiii isi dezvolta creativitatea si isi petrec timpul liber intr-un cadru placut, de invatare alternativa si non-formala.
Cursul pentru incepatori este organizat pe parcursul a 4 intalniri, in fiecare sambata, in intervalul 13:00-15:00, fiind coordonat de Mihaela Sirbu.
Mihaela Sirbu este actrita de teatru si film, lect. univ. dr. la Catedra de Arta Actorului a U.N.A.T.C si fondatoarea Teatrului Fara Frontiere. Din 2003 preda Arta Actorului la UNATC, dar si la Athanor Akademie din Germania, condusa de prof. David Esrig, precum si improvizatie, fiind specializata in metoda Keith Johnstone.

CURSURI DE IMPROVIZATIE TEATRALA PENTRU COPII (6-9 ANI)

Incepand cu 2 iunie, Teatrul Fara Frontiere in colaborare cu Scoala de Improvizatie lanseaza un nou curs de improvizatie destinat copiilor intre 6-9 ani.

Cursul este organizat pe parcursul a 4 intalniri, in fiecare sambata in intervalul orar 11:00-13:00.

Structura cursului se bazează pe o varietate de metode teatrale, în special pe improvizaţie şi jocuri. Arta improvizatiei familiarizeaza copiii cu diferite forme de arta teatrala intr-un cadru lipsit de reguli stricte, ce pune accentul pe colaborare si nu pe competitie, ajutandu-i sa comunice, sa devina mai increzatori, sa-si dezvolte limbajul, miscarea corporala si intuitia.

Cursurile sunt o alternativa ce imbina utilul cu distractia, ajutand copiii să se dezvolte armonios si sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut.

CURSURI DE IMPROVIZATIE PENTRU ADULTI

 

Scoala de improvizatie organizeaza urmatoarele cursuri:
Introducere in improvizatie: cursurile vor incepe pe 6 si 7 iunie, cele 4 intalniri avand loc miercurea in intervalul 20:00-22:00 si joia in intervalul 18.00-20.00

Improvizatia este abilitatea prin care iti poti accesa rapid creativitatea in situatii neprevazute. Cursurile ajuta la dezvoltarea spontaneitatii, imaginatiei, intuitiei si flexibilitatii, a gandirii pozitive, precum si la cresterea increderii in sine si consolidarea relatiilor cu cei din jur. Toate acestea se petrec într-un mediu distractiv, lipsit de concurenta, in care fiecare isi poate explora latura artistica.

CURS DICTIE

In perioada 16, 17 iunie, intre orele 10:00-13:00, TFF organizeaza un nou curs intensiv de dictie, sustinut de lect. univ. dr. Viorica Vatamanu, profesor de „Vorbire scenica” la UNATC „I.L.Caragiale”.

Exercitiile pe care cursul se bazeaza pornesc de la tehnici specifice artei actorului dar aplicabilitatea lor este foarte mare, ele fiind utile specialistilor din aproape orice domeniu de activitate. Acestea te ajuta sa-ti imbunatatesti pronuntia, discursul, sa vorbesti mai clar, mai coerent, mai cursiv si mai expresiv.

Pret cursuri: 150 LEI

Contact/ info/ inscrieri:

tff@teatrulfarafrontiere.ro
tel.: 0727 866 673
www.scoaladeimprovizatie.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s