Uncategorized

Cursuri noi si spectacol ImproFUN

Evenimente TFF in perioada urmatoare:

1. Cursuri de improvizatie pentru adulti –  incepand cu 6 si 7 iunie

2. Cursuri de improvizatie pentru copii (6-9 ani) – incepand cu 9 iunie

3. Spectacol ImproFUN la Clubul Taranului – duminica, 10 iunie

4. Curs de dictie – 16, 17 iunie

 

CURSURI DE IMPROVIZATIE PENTRU ADULTI

Introducere in improvizatie: cursurile vor incepe pe 6 si 7 iunie, cele 4 intalniri avand loc miercurea in intervalul 20:00-22:00 si joia in intervalul 18.00-20.00

Improvizatia este abilitatea prin care iti poti accesa rapid creativitatea in situatii neprevazute. Cursurile ajuta la dezvoltarea spontaneitatii, imaginatiei, intuitiei si flexibilitatii, a gandirii pozitive, precum si la cresterea increderii in sine si consolidarea relatiilor cu cei din jur. Toate acestea se petrec într-un mediu distractiv, lipsit de concurenta, in care fiecare isi poate explora latura artistica.

 

CURSURI DE IMPROVIZATIE TEATRALA PENTRU COPII (6-9 ANI)

Incepand cu 9 iunie, Teatrul Fara Frontiere in colaborare cu Scoala de Improvizatie lanseaza un nou curs de improvizatie destinat copiilor intre 6-9 ani.

 

Cursul este organizat pe parcursul a 4 intalniri, in fiecare sambata in intervalul orar 11:00-13:00.

Structura cursului se bazează pe o varietate de metode teatrale, în special pe improvizaţie şi jocuri. Arta improvizatiei familiarizeaza copiii cu diferite forme de arta teatrala intr-un cadru lipsit de reguli stricte, ce pune accentul pe colaborare si nu pe competitie, ajutandu-i sa comunice, sa devina mai increzatori, sa-si dezvolte limbajul, miscarea corporala si intuitia.

Cursurile sunt o alternativa ce imbina utilul cu distractia, ajutand copiii să se dezvolte armonios si sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut.

SPECTACOL

Doriti sa petreceti seara de dumnica distrandu-va la un spectacol de improvizatie cu cei mai noi improvizatori din Bucuresti? Va asteptam pe 10 iunie, ora 19:30 la Clubul Taranului. ImproFUN este prima trupa  alcatuita din improvizatori amatori. ImproFUN: de fiecare data altfel!

Intrare: 10 lei (reducere 50% pentru cursantii Scolii)
Adresa: Clubul Taranului (in incinta M.T.R) –  Bd. Kiseleff nr. 3 (intrarea Monetariei)
Rezervari: 021.310.80.48

 

CURS DICTIE

In perioada 16, 17 iunie, intre orele 10:00-13:00, TFF organizeaza un nou curs intensiv de dictie, sustinut de lect. univ. dr. Viorica Vatamanu, profesor de „Vorbire scenica” la UNATC „I.L.Caragiale”.

 

Exercitiile pe care cursul se bazeaza pornesc de la tehnici specifice artei actorului dar aplicabilitatea lor este foarte mare, ele fiind utile specialistilor din aproape orice domeniu de activitate. Acestea te ajuta sa-ti imbunatatesti pronuntia, discursul, sa vorbesti mai clar, mai coerent, mai cursiv si mai expresiv.

Pret cursuri: 150  LEI

Contact/ info/ inscrieri:

tff@teatrulfarafrontiere.ro
tel.: 0727 866 673
www.scoaladeimprovizatie.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s