Uncategorized

Cursuri de improvizatie si dictie, spectacol ImproFUN si workshop Meisner!

Evenimente TFF in perioada urmatoare:

1. Cursuri de improvizatie pentru adulti –  incepand cu 3 octombrie

2. Cursuri de improvizatie pentru copii (6 – 9, 10 – 13 ani) – incepand cu 6 octombrie

3. Curs de dictie – 6 – 7 octombrie

4. Workshop intensiv de Arta Actorului, tehnica Sanford Meisner – 20 – 21 octombrie

5. Spectacol ImproFUN – 7 octombrie

CURSURI DE IMPROVIZATIE PENTRU ADULTI

Introducere in improvizatie: cursurile vor incepe pe 3 octombrie, cele 4 intalniri avand loc miercurea in intervalul 20:00 – 22:00.

Improvizatia este abilitatea prin care iti poti accesa rapid creativitatea in situatii neprevazute. Cursurile ajuta la dezvoltarea spontaneitatii, imaginatiei, intuitiei si flexibilitatii, a gandirii pozitive, precum si la cresterea increderii in sine si consolidarea relatiilor cu cei din jur. Toate acestea se petrec într-un mediu distractiv, lipsit de concurenta, in care fiecare isi poate explora latura artistica.

CURSURI DE IMPROVIZATIE PENTRU COPII (6 – 9 ANI, 10 – 13 ANI)

Cursurile sunt organizate sambata, incepand cu 6 octombrie, pe parcursul a 4 intalniri. Cursul pentru grupa de varsta 6 – 9 ani se desfasoara intre orele 11:00 – 13:00 iar iar cel pentru grupa de varsta 10 – 13 ani, intre orele 13:00 – 15:00.

Improvizatia este o metoda prin care copiii invata, prin joc, sa se asculte reciproc, sa colaboreze, sa creeze impreuna povestiri, scene sau discursuri. Cursurile sunt o alternativa ce imbina educatia cu distractia. Copiii isi dezvolta creativitatea si isi petrec timpul liber intr-un cadru placut, de invatare alternativa si non-formala.
Cursurile sunt coordonate de Mihaela Sirbu.
Mihaela Sirbu este actrita de teatru si film, lect. univ. dr. la Catedra de Arta Actorului a U.N.A.T.C si fondatoarea Teatrului Fara Frontiere. Din 2003 preda Arta Actorului la UNATC, dar si la Athanor Akademie din Germania, condusa de prof. David Esrig, precum si improvizatie, fiind specializata in metoda Keith Johnstone.

CURS DE DICTIE

In perioada 6 – 7 octombrie, intre orele 11:00 – 14:00, TFF organizeaza un nou curs intensiv de  dictie, sustinut de lect. univ. dr. Viorica Vatamanu, profesor de „Vorbire scenica” la UNATC „I.L.Caragiale”.

Exercitiile pe care cursul se bazeaza pornesc de la tehnici specifice artei actorului dar aplicabilitatea lor este foarte mare, ele fiind utile specialistilor din aproape orice domeniu de activitate. Acestea te ajuta sa-ti imbunatatesti pronuntia, discursul, sa vorbesti mai clar, mai coerent, mai cursiv si mai expresiv.

Data limita de inscriere este 4 octombrie.

Pret cursuri: 150 LEI

WORKSHOP INTENSIV DE ARTA ACTORULUI, TEHNICA SANFORD MEISNER

Condus de lect. univ.dr. Mihaela Sirbu, cursul iși propune sa familiarizeze participantii cu una dintre cele mai interesante si eficiente metode de initiere in Arta Actorului.

Metoda lui Sanford Meisner castiga tot mai mult teren in ultimii ani in cadrul scolilor de teatru din strainătate, fiindca propune cea mai concreta, bine structurata și exhaustiva abordare a artei actoricesti.

Antrenand atentia, spiritul de observatie, ascultarea activa, increderea, cursul se adreseaza de asemenea si persoanelor interesate de contactul cu teatrul in scopul dezvoltarii personale.

Program: sambata 20.10 și duminica 21.10, orele 10:30 – 17:00, incluzand si o pauza de masa.

Pret: 250 LEI (reduceri pentru studenti si tineri actori)

Inscrierile se fac pe baza CV-ului.

Data limită de inscriere este 18 octombrie 2012.

Contact/ info/ inscrieri:

tff@teatrulfarafrontiere.ro
tel.: 0727 866 673
www.scoaladeimprovizatie.ro

Locatie: Bd. Hristo Botev nr. 7

SPECTACOL IMPROFUN

Doriti sa petreceti seara de dumnica distrandu-va la un spectacol de improvizatie? Va asteptam pe 7 octombrie, ora 19:30 la Clubul Taranului. ImproFUN este prima trupa  alcatuita din improvizatori amatori. ImproFUN: de fiecare data altfel!

 

Intrare: 10 lei (reducere 50% pentru cursantii Scolii)
Adresa: Clubul Taranului (in incinta M.T.R) –  Bd. Kiseleff nr. 3 (intrarea Monetariei)
Rezervari: 021.310.80.48

In curand cursuri de balet!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s