Uncategorized

Public Speaking : voce si stres – curs tehnica vocala cu Marsha Cox (SUA)

Scopul cursului este folosirea optima a vocii in situatii de stres, precum vorbitul in public.

Participantii vor invata despre legatura dintre corp, respiratie si voce si repercusiunile pe care le are stresul asupra acestor trei elemente. Prin exercitii specifice vor invata ce masuri eficiente pot lua impotriva acestor efecte nedorite.
Vor realiza care este ritmul natural si personal al respiratiei lor, vor experimenta si constientiza vibratiile vocii in corp, isi vor influenta cu precizie canalul vocal si vor invata sa apeleze constient, prin lucrul cu spatiile de rezonanta, la o voce puternica. Va fi dezbatuta si tema emotiilor si influenta lor asupra vocii. Toate acestea pentru a imbunatati calitatea vorbitului in public.
Participantii sint invitati sa  aduca un text scurt dar relevant pentru ei (discurs, prezentare, referat etc) pe care il vor prezenta, partial, in public.
De asemenea sint rugati sa poarte pantaloni largi si comozi pentru lucru si sa aduca eventual sosete si salteluta (pentru a putea lucra desculti si a se intinde pe jos) si apa.
Durata: 19-21 August, orele 19.30 – 22.00.
Pret: 300 lei. Pentru cursantii TFF pretul este de 250 lei.

Loc desfasurare: CNDB. Adresa: Bulevardul Mărășești nr. 80-82, Sector 4, București
Profesor: Marsha Cox (SUA, Germania)
foto
Marsha Cox este profesoară de actorie la Conservatorul din Nürnberg unde pregăteşte tineri interpreţi de operă realizând totodată şi pregatire pentru musicaluri. In prezent ţine workshopuri şi seminarii de tehnică vocală, public speaking, exprimare personală, prezenţă scenică, depăşirea emoţiilor, eliberarea potenţialului creativ, etc. Predă tehnică vocală din 1996 şi s-a pregătit cu Kristin Linklater din 1999 până în 2003 când a devenit profesor acreditat pentru a preda acestă metodă.

Printre clientii ei se numara numeroase scoli de teatru si opera dar si Nürnberger Versicherung,  Siemens Forum, Susanne Bohn – Leadership Competence, Nürnberg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s