Cursuri Improvizaţie

Şcoala de Improvizaţie este locul pentru improvizatia de calitate! Cursurile de improvizatie – primele din Romania! – sint oferite de peste 10 ani de actrita Mihaela Sirbu, membru al primei trupe de improvizatie din Romania, lector univ. dr. la Catedra de Arta Actorului din cadrul UNATC, atit actorilor, cit si profesionistilor din alte domenii.

Şcoala de Improvizaţie a fost gindita ca o şcoală fără restricţii, unde fiecare îşi poate exersa creativitatea şi spontaneitatea. Aptitudinile dobândite la cursurile pe care vi le propunem vă ajută nu numai în domeniul profesional, ci şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. In plus vă garantăm distracţie într-o atmosferă relaxantă.

Cursurile de improvizatie sunt organizate pe mai multe module, de la începători  până la cei mai avansaţi. Aceştia din urmă susţin deja spectacole apreciate de public. Ele sunt predate de o echipă formată din actori profesionisti cu experienţă temeinică în improvizaţie.

PENTRU CURSURILE LA CARE VA PUTETI INSCRIE IN ACEST MOMENT INTRATI PE PAGINA: „INSCRIERI”

ImproFUN, prima trupa romaneasca formata din improvizatori amatori, este alcatuita in exclusivitate din cursantii cei mai avansati ai Scolii de Improvizatie. Acestia sustin cu succes spectacole de improvizatie in fata publicului (Clubul Taranului, Prometheus, Puzzle etc) inca din 2008.

Cursuri de improvizatie pentru ADULTI

Improvizaţia este abilitatea prin care iţi poţi accesa rapid creativitatea, în situaţii neprevăzute. Cursul de improvizatie te ajută să-ţi dezvolţi spontaneitatea, imaginaţia, intuiţia şi flexibilitatea, să gândeşti pozitiv, să capeţi încredere în tine şi să-ţi consolidezi relaţiile cu cei din jur. Toate acestea se petrec într-un mediu distractiv, lipsit de concurenţă, în care fiecare îşi poate explora latura artistică.

 • Întâlnirile se țin in timpul săptămânii, durează 2 ore și au loc seara
 • Scurtă descriere: cursul iţi oferă oportunitatea de a-ţi “antrena” creativitatea, intuiţia, flexibilitatea şi spontaineitatea timp de două ore, într-o atmosferă relaxată dar constructivă, alături de profesori specializaţi.

 

Structura cursurilor:

*Introducere in improvizatie – 12 intâlniri. In cadrul acestui modul predomina exercitiile de grup bazate pe relationare, comunicare, ascultare, coordonare; prin exercitii specifice, participantii se cunosc intre ei, invata sa colaboreze, sa-si invinga emotiile, sa fie flexibili, devin mai cooperanti si invata tehnici speciale de storytelling.

Investitia este de 750 lei, platibili in rate, la pret de 250 lei (la cursul 1, 5 si 9) sau toate cele 12 la inceputul cursului, cu 675 lei, pentru a beneficia de reducerea de 10%.

Acest modul se incheie cu un spectacol in care cursantii au ocazia sa puna in practica cele invatate legate de spontaneitate, creativitate, storytelling. Participarea la spectacol nu e obligatorie!

* Arta improvizatiei 12 întâlniriIn acest modul se aprofundeaza tehnici de teatru de improvizatie prin crearea de scene mai complexe, se pune in continuare accent pe dezvoltarea spontaneitatii si a creativitatii si se dezvolta lucrul in echipa.

Pret modul: idem modul A.

Si acest modul se incheie printr-un spectacol.

IMPROFUN – participantii care absolva un minim de 3 module pot continua, la invitatia coordonatorului scolii, cu o activitate mai intensiva de spectacole in cadrul trupei IMPROFUN.

*Improvizatie muzicala. In cadrul acestui modul cursantii invata sa creeze pe loc versurile unor cintece in cadrul unor exercitii muzicale. Improvizatorii  nu isi educa doar auzul si vocea, ci invata sa se adapteze rapid unor cerinte dificile cum ar fi: respectarea ritmului, a melodiei crearea rimelor gestionarea povestii in cadrul unui solo sau a unei scene cintate. Cel mai amuzant modul!

Pret 250 lei. 

 • ATENTIE: modul destinat doar celor care a experienta de minim 6 luni de improvizatie.
 • profesori improvizatie: Mihaela Sîrbu, Bogdan Nechifor, Vlad Spilca, Vlad Pasencu si Stefan Huluba.

O sedinta la achitata separat la orice curs al nostru este 75 lei. 


Cursuri de teatru si improvizatie pentru COPII

Structura cursului se bazează pe o varietate de metode teatrale, în special pe improvizaţie şi jocuri. Improvizaţia  familiarizează copiii cu diferite forme de artă teatrală într-un cadru lipsit de reguli stricte, ce pune accentul pe colaborare şi nu pe competiţie, ajutându-i să comunice, să devină mai încrezători, să-şi dezvolte limbajul, mişcarea corporalş şi intuiţia. Cursurile sunt o alternativă ce îmbină utilul cu distracţia, ajutând copiii să se dezvolte armonios şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut, interactiv.

 • întâlnirile au  loc sâmbăta în intervalele 11:00-13:00; 13:00-15:00
 • scurtă descriere: cursul îi ajută pe copii să comunice, să devină mai încrezători, să-şi dezvolte limbajul, mişcarea corporală, să-şi îmbunătăţească capacitatea de a colabora, şi de a învăţa într-un cadru lipsit de competiţie şi reguli stricte!
 • varsta participanti: 6-9, 10-13 ani
 • taxa curs: 250 lei / modul. Pretul unei sedinte achitate separat este de 75 lei
 • profesor: Arabela Neazi, Mihaela Sirbu

Daca vrei sa aflii mai multe despre cursurile de improvizatie ne poti contacta la tff@teatrulfarafrontiere.ro sau la telefon 0727.866.673.

13 gânduri despre „Cursuri Improvizaţie”

 1. Buna ..seara,

  ma intereseaza acest curs. singura problema este ca lucrez pana la 18:00…se accepta si intarziatii? 🙂
  Probabil voi pierde 30′-40′ din activitate…

  ..multumesc
  Cs-

 2. Multumim pentru mesaje… Momentan nu organizam niciun curs pentru adolescenti (12/13-16 ani) dar, in cazul in care o vom initia un astfel de modul, veti primi toate detaliile necesare. In ceea ce ii priveste pe tinerii de 17, ani pot veni la adulti.

 3. Pingback: Scoala a vietii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s